سه شنبه, مهر 4, 1402
18.9 C
Rasht
خانهاخبار کارآفرینیکشاورزیدرباره واردات صوری ۵۰۰ هزار تُن نهاده دامی تحقیق و تفحص می...

درباره واردات صوری ۵۰۰ هزار تُن نهاده دامی تحقیق و تفحص می شود

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: تحقیق و تفحص درباره بارگذاری صوری واردات ۵۰۰ هزار تُن نهاده دامی توسط یک شرکت خصوصی در حال انجام است.

به گزارش کافه کارآفرینی هپی لند و به نقل از  خبرگزاری مهر، ابراهیم نجفی با اشاره به تخلفات یکی از شرکت‌های خصوصی در خصوص واردات صوری نهاده دامی، اظهار کرد: این شرکت به شکل صوری  نسبت به بارگذاری واردات ۵۰۰ هزار تن نهاده در سامانه اقدام کرد. در نتیجه مرغداران حدود هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان از وی خرید کردند و این تخلف گزارش شده و در حال تحقیق و تفحص هستیم.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه ۷ کمیته این کمیسیون نواقص حوزه قوانین کشاورزی را جمع آوری و بررسی می‌کنند، افزود: اگر ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم شهری واقع شود مرجع رسیدگی به آن شهرداری بوده و در کمیته‌های مربوطه موضوع مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به شعار سال تصریح کرد: طرحی مبنی بر تأسیس شبکه ملی توسعه فناوری حوزه آب و انرژی به مجلس داده شده و به زودی کامل می‌شود و در صحن علنی بررسی خواهد شد.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس اشاره‌ای هم  به رهاورد سفر اعضای کمیسیون کشاورزی به گیلان داشت و گفت: احداث شهرک کشاورزی در مرکز آستانه اشرفیه مجوز گرفته و قطعه زمینی نیز برای احداث شهرک صنعتی در کیاشهر در نظر گرفته شده و مراحل نقل و انتقال آن در حال انجام است.

نجفی با اشاره به مشکلات مربوط به صدور مجوز اسکله کیاشهر، بیان کرد: این بندر ظرفیت گردشگری و اشتغالزایی دارد اما سازمان محیط زیست مجوز لایروبی برای استفاده از بندر صیادی را نمی‌دهد. بنابراین جلسات پیگیری برگزار می‌گردد تا محیط زیست مجوز مربوطه را صادر کند و یا کتباً بنویسد که شرایط صید ندارد و گردشگری شود. اما به اعتقاد بنده این اسکله توان هر دو مورد را دارا است.

وی ادامه داد: برای تأمین نیاز داخلی باید یک میلیون تن برنج وارد کنیم. اگر کارخانجات برنجکوبی نوسازی شود تا ۲۵۰ هزار تن شاهد صرفه جویی در تولید برنج خواهیم بود و در لایحه ۱۴۰۲ نیز مباحثی همچون تسطیح اراضی لحاظ خواهد شد.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس خاطرنشان کرد: واردات برنج خواهیم داشت اما در ۴ ماهه منتهی به فصل برداشت ممنوع است. مجوز واردات جمعاً به میزان یک میلیون تن صادر خواهد شد و برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی، نظارت صورت می‌گیرد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: تفاهم نامه بین جهاد کشاورزی و ستاد اجرایی فرمان امام منعقد شده تا در ۳۰ درصد اراضی گیلان کشت دوم انجام دهیم.

تحریریه کافه کارآفرینی
تحریریه کافه کارآفرینی
تحریریه کافه کارآفرینی هپی لند
مطالب مرتبط

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

spot_img

محبوب ترین ها

نظرات اخیر