کتاب راه های افزایش انگیزه و خلاقیت، اثری از حسین اسعدی است که به بزرگ‌ترین و گران‌بهاترین منبع هر سازمان یعنی نیروی سازمانی می‌پردازد.

در واقع مولف کتاب به دو مانع اصلی رسیدن به انگیزه در بین کارمندان می‌پردازد که از آن‌ها با نام انگیزه کُش ها، یاد می‌کند، عواملی با عنوان ترس از شکست و عدم پذیرش.

در کتاب راه های افزایش انگیزه و خلاقیت می‌خوانیم که ترس، یکی از مهم‌ترین عوامل ایجاد اختلال در انگیزه، استکه همراه با الگوهای عادتی منفی یا واکنش‌های شرطی به محرک‌ها است. وقتی ترس از عدم پذیرش در محیط کاری  باشد، احتمال برخورد نامناسب کارمند شما در ارتباط با انتقادها، زیاد خواهد شد.

استخدام افراد مناسب،کلید موفقیت‌های بزرگ را به دست مدیران سازمان‌ها می‌دهد. وقتی فرد مناسبی استخدام شود به طور ذاتی اشتیاق مناسبی به حیطه کاری خود خواهد داشت و به هدف اصلی سازمان یعنی بازگشت بیشترین میزان سرمایه، نزدیک‌تر خواهد شد.

به اعتقاد نویسنده کتاب راه های افزایش انگیزه و خلاقیت، بهتر است به یاد داشته باشیم، افراد زمانی خوشحال‌تر خواهند بود که توانایی تطبیق  ارزش‌های درونی خودشان را با دنیای بیرون از خود، داشته باشند. مدیران باهوش، این قانون را به خوبی می‌دانند که نمی‌توان افرادی که ارزش‌هایشان با ارزش‌ها و معیارهای سازمانی هماهنگی ندارد، با اعمال زور، ترغیب به انجام وظایف خود کنند. در نتیجه با استخدام افراد مناسب، این نیاز شرکت برطرف خواهد شد.

همه مدیران موفق دارای برنامه ریزی مشخصی هستند. عملکرد مدیر موفق با وجود برنامه مناسب، باعث القا حس موفقیت و برندگی در افراد سازمان خواهد شد؛ اینگونه تمام کارمندان در راستای ارزش‌ها و معیارهای سازمان، هم‌قدم پیش خواهند رفت.

کتاب راه های افزایش انگیزه و خلاقیت به ما می‌گوید که اثربخشی تیم‌های کاری شما بر اساس میزان تعامل و گفت و گو مثبت با کارمندان خودتان است. وقتی مدیر در قالب هم‌تیمی با سایر افراد تیم، فعالیت کند، ایده‌های آن‌ها را بشنود، باعث به وجود آوردن ارتباط منظم کاری و ایجاد انگیزه مناسب خواهد شد.

یک دیدگاه

  1. با آنچه که گفته شد بسیار موافقم و شما را تحسین می کنم از اینکه چنین مطالب مفید و آموزنده ای را در اختیار ما قرار میدهید
    سپاس با آرزوی موفقیت برای مجموعه خبری خوبتون

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید